Referenties

Kompas Juristen staat jaarlijkse vele cliënten in de reisbranche en recreatiebranche bij. Hieronder leest u hoe enkele van onze cliënten de dienstverlening ervaren:

“Kompas Juristen heeft ons geadviseerd bij de herziening van onze reisvoorwaarden voor Bergsportreizen.nl. Naast een grote (parate) kennis van het reisrecht is vooral de samenwerking met Paul heel plezierig. Hij weet op een heldere wijze de casuïstiek te vertalen naar een goed eindresultaat.”

Directeur NKBV/Bergsportreizen.nl – R. Baks

 

“Voor het organiseren van onze buitenlandse reis heb ik Kompas Juristen regelmatig geraadpleegd over de contractvorm met de reisorganisator. Hier zaten namelijk wat juridische haken en ogen aan. Met kennis van zaken en heldere manier van communiceren heeft hij mij hierbij ondersteund.”

Nyenrode Center for Entrepreneurship – G. Zwartendijk  

 

“Kompas Juristen staat ons in verschillende juridische zaken bij. Van het opstellen van contracten en sommaties tot advies over onze aansprakelijkheid. Het contact is altijd prettig en informeel.”

Euro-Yachtcharter – E. Cox

 

“Kompas Juristen beschikt over veel kennis van de reisbranche en recreatiebranche. Daardoor sluiten de juridische adviezen goed aan op de praktijk.

Huski Reizen

 

“Paul bekijkt de zaak niet alleen van de juridische kant. Hij denkt ook mee met de ondernemer. Zo wist hij me goed te adviseren over de verzekeringen. Erg prettig.”

Your Sport Pro – online platform voor sporters en sportprofessionals – D. Hullegie

 

“Ik was erg geholpen met de juridische ondersteuning. Het advies is scherp en praktisch van insteek.”

Brasserie het Rode Bos – C. Lousberg

 

“Kompas Juristen gave us solid legal support from a European perspective in collaboration with our legal counsel in New York. They provided intensive thinking on transfer of Intellectual Property Rights, non-disclosure agreements and labor law issues in conjunction with rapid response and that is exactly what we needed.”

Conyar BV – producer CNT fibers