Juristen

mr. Paul Otto

Sinds 2016 staat Paul ondernemers en andere partijen in de reisbranche en recreatiebranche bij met juridisch advies. In de vijf jaar ervoor beklede hij een managementfunctie bij een mkb reis- en recreatieonderneming gericht op wintersport, watersport en buitensport. Daar heeft hij  in-house juridisch advies gegeven naast de strategische en operationele werkzaamheden. Door deze combinatie weet hij de kern van juridische kwesties en het effect op de onderneming snel te benoemen. Adviezen, oplossingen en overeenkomsten zijn niet enkel juridisch, maar ook praktisch van insteek.

Paul heeft de bachelor Nederlands en Europees recht en de master handels- en ondernemingsrecht behaald aan de Universiteit Maastricht. Tevens heeft hij de master bedrijfskunde aan de Nyenrode Business Universiteit cum laude afgerond. In 2016 heeft hij het diploma zakelijk verzekeringsadviseur behaald.

In zijn vrije tijd is Paul graag in de bergen voor een mooie beklimming of toerski-tocht, zeilend op de Nederlandse of Kroatische wateren, of op de fiets in de bossen. Hij is landes-gediplomeerd skileraar, toerski-instructeur en commissielid van de alpiene opleidingscommissie winter bij de Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging.

Paul is lid van:

  • Vereniging voor Reis en Recht
  • Deutsche Gesellschaft für Reiserecht
  • Vereniging voor Arbeidsrecht
  • Vereniging Privacy Recht