Juristen

mr. Paul Otto

Paul Otto

Paul adviseert de reisbranche en de recreatiebranche over een verscheidenheid aan juridische vraagstukken. Hij heeft vijf jaar in het management van een middelgrote reisonderneming gewerkt gericht op wintersport, watersport en buitensport. Daar heeft hij  in-house juridisch advies gegeven naast de strategische en operationele werkzaamheden. Door deze combinatie weet hij de kern van juridische kwesties en het effect op de onderneming snel te benoemen. Adviezen, oplossingen en overeenkomsten zijn niet enkel juridisch, maar ook praktisch van insteek.

Paul heeft zich ook gespecialiseerd op het gebied van aansprakelijkheid & letselschade gerelateerd aan reizen & recreatie (o.a.buitensport, wintersport en bergsport).

Voorheen heeft Paul als junior paralegal gewerkt bij Louwers IP|Technology Advocaten, een niche-advocatenkantoor gespecialiseerd in IT en intellectueel eigendomsrecht en als intern bij Houthoff Buruma op de sectie Europees recht. Hij heeft de bachelor Nederlands en Europees recht en de master handels- en ondernemingsrecht behaald aan de Universiteit Maastricht. Tevens heeft hij de master bedrijfskunde aan de Nyenrode Business Universiteit cum laude afgerond. In 2016 heeft hij het diploma zakelijk verzekeringsadviseur behaald.

In zijn vrije tijd is Paul graag in de bergen voor een mooie beklimming of toerski-tocht, zeilend op de Nederlandse of Kroatische wateren, of op de fiets in de bossen. Hij is landes-gediplomeerd skileraar, toerski-instructeur en commissielid van de alpiene opleidingscommissie winter bij de Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging.

Paul is lid van:

  • Vereniging voor Reis en Recht
  • Deutsche Gesellschaft für Reiserecht
  • Vereniging voor Arbeidsrecht
  • Vereniging Privacy Recht